Словацька Республіка надає до 5 місць для студентів на часткове навчання у вищих навчальних закладах (терміном до 10 місяців) та до 5 місць для стажистів та докторантів/аспірантів (з метою збору матеріалів, вивчення наукової літератури за темою досліджень) із загальним терміном перебування до 10 місяців на 2016-2017 навчальний рік.

Словацька Республіка забеспечить українським громадянам:

  • безкоштовне навчання;
  • виплату степендії у розмірах, встановлених для іноземних студентів і докторантів/аспірантів у Словацькій Республиці;
  • проживання у студентських гуртожитках.

Заявки прийматиме МОН (заповнена аплікаційна форма та необхідні документи) в електроному та паперовому форматі у 2-х примірниках (перший пакет документів – оригінали, другий – копії). У електроному форматі PDF сканованні документи необхідно надіслати на електрону адресу МОН Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., зазначивши у темі листа «Стипендіїна навчання в Словачині 2016».

Перелік необхідних документів вказаний на останній сторінці Анкети – заяви. Якщо Ви зацікавленні просимо надіслати документи до управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МОН до 20 квітня 2016 року. Анкета– заява також розміщенна на веб – сайті Міністерства освіти, науки, досліджень і спорту Словацької Республіки.

Наверх

background