Запрошуємо вас прийняти участь в роботі літньої академії лідерства проекту Програми TEMPUS «Освіта для лідерства, інтелігентності та розвитку таланту» (ELITE – Education for Leadership, Intelligence and Talent Encouraging), яка буде проходити з 26 по 30 червня 2017 року на базі Одеського національного університету імені І. І. Мечникова.

Проект Європейського Союзу  Темпус (ELITE) «Освіта для лідерства, інтелігентності та розвитку таланту» реалізовується з грудня 2013 року в рамках Програми TEMPUS 544343-TEMPUS- 1-2013- 1-LT- TEMPUS-SMHES.

Партнерами в реалізації Проекту є європейські та українські заклади: Каунаський університет технологій (Литва), університет Грінвичу (Велика Британія), університет Тампере (Фінляндія) та Естонська бізнес-школа (Естонія) та 8 ВНЗ України. Окрім навчальних закладів у Проекті беруть участь Міністерство освіти та науки України, Асоціація з управління персоналом HRFORUM та «Група Ренмор Консалтінг» (Великобританія).

Заходи які здійснюються в рамках Проекту, спрямовані на розвиток культури, яка визнає необхідність забезпечення лідерства та організаційного розвитку для суспільства, використання результатів нових процедур для розвитку стратегічного лідерства в практичній діяльності інноваційно-орієнтованих вищих навчальних закладів.

Під час проекту його учасники розширили своє розуміння лідерства, отримали практичний досвід застосування нових знань та навичок в різних сферах - від освіти до бізнесу, створили нові освітні та консалтингові продукти. Мета Академії лідерства - просування сучасних підходів до розуміння лідерства, демонстрація різних інструментів для розвитку лідерського потенціалу та забезпечення організаційного розвитку.

Академія лідерства передбачає практичне інтерактивне навчання для учасників, семінари, майстер-класи, обговорення та дискусії.

Зареєструватися для участі ви можете за посиланням.

У додатку орієнтовна програма Академії лідерства. Після реєстрації завчасно вам буде надіслано остаточну програму заходу.

Режим роботи Академії лідерства:  4 паралельних секції по 3 сесії в день (кожна сесія триватиме 2 години).

Адреса проведення: Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова, Французький бульвар, 24/26, м. Одеса.

Участь в Академії є безкоштовною. Всі учасники отримують сертифікати про участь в Академії лідерства.<.p>

Всю інформацію та запитання просимо надсилати на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,  або телефонувати нам за номером (048) 702-31- 13

Наверх

background