1 грудня, до Дня народження ОНМУ, ми вирішили подарувати нашим студентам і співробітникам нічну екскурсію Університетом. Це, перша подібна подія в ОНМУ, і, наскільки нам відомо, в одеських вузах.

Вечір почався костюмованою презентацією про Одеський інститут шляхетних дівчат. Kостюм вихованки інституту був відновлений за старовинними фото викладачем кафедри ЕФіТМП Кравченко О. А., і став подарунком Музею історії ОНМА від кафедри з нагоди дня народження.

У презентації були показані в тому числі, документи, які не публікувалися ніколи до цього.

Темні коридори першого та другого поверхів були підсвічені свічками, і по дорозі до Храму св. мч. Олександри, гостей чекала театралізована вистава. Дівчата, у відповідних вбраннях, представляли собою людські пристрасті і страхи (Психологічний клуб під керівництвом доц. Шевчеко Р. П.) вимовляли репліки, а гості намагалися відгадати, про яку з людських слабкостей йдется.

В Храмі гостей зустрітил В. Н. Рубський - кандидат богослов'я і лектор Інтелектуального клубу, і порадував, як завжди надзвичайно цікавою бесідою.

Вечір закінчився в Музеї історії, де плаття вихованки інституту перейшло в експозицію для майбутніх поколінь наших студентів, а молодь з цікавістю спостерігала за експонатами, які прославили горде ім'я ОІІМФ-ОНМУ!

З днем народження тебе, коханий Водний!

Наверх

background