Надійним партнером Навчально-наукового інституту морського бізнесу Одеського національного морського університету є Інститут сертифікованих фрахтових брокерів, Великобританія, (Institute of Chartered Shipbrokers, UK - ICS), повноважним представником якого в Україні є Інститут дистанційного навчання, більше 10 років здійснює свою освітню діяльність в Україні, Росії, країнах Балтії, Грузії, Азербайджані та Молдові.

В рамках освітніх программ Інституту сертифікованих фрахтових брокерів студенти дистанційно вивчають дисципліни, пов'язані з морським бізнесом (судноплавний бізнес, фрахтування, морське право, логістика та інтермодальні перевезення, агентування морських суден, морське страхування, фінанси в судноплавстві і т.п.). В процесі навчання студенти он-лайн отримують консультації від викладачів англійською мовою і працюють з оригінальною методичної та навчальною літературою Інституту сертифікованих фрахтових брокерів.

«ICS» був заснований в 1911 р і в 1920 році отримав Королівську хартію, яка дозволила йому об'єднувати в своїх рядах представників основних морських спеціальностей Великобританії: фрахтових брокерів, суднових менеджерів і агентів, експедиторів, фахівців з логістики, морських страховиків і юристів, старший командний склад суден. Отримавши в 1984 році доповнення до Королівської Хартії «ICS» став єдиною міжнародною професійною морської управлінської організацією, що визнається в усьому світі. Сьогодні «ICS» відіграє провідну роль в здійсненні навчання і підвищення кваліфікації дистанційними методами. Дистанційні навчальні програми таких відомих організацій, як «Lloyd's Maritime Academy" і "IBC Global Academy» схвалені їм.

За час роботи Інституту дистанційного навчання багато студентів і випускники Одеського національного морського університету отримали можливість підвищити свій професійний рівень.

Гнучка система навчання та складання іспитів дозволяє успішно поєднувати навчання в ОНМУ і дистанційне навчання за програмами Інституту сертифікованих фрахтових брокерів.

Історична назва інституту не обмежує кордону підготовки сертифікованих фахівців тільки фрахтово-брокерської сферою, що можна побачити за переліком дисциплін освітніх програм. Кваліфікація підготовлених фахівців дозволяє їм успішно працювати в компаніях різної спеціалізації в сфері морського транспорту.

Навчання може здійснюватися за однією з двох освітніх програм різного рівня складності: «Advanced Diploma», «Professional Qualification Examinations». Дані програми відрізняються кількістю і складом дисциплін, який формується з двох блоків - обов'язкового для вивчення і вибору студентів, що дозволяє максимально врахувати їх професійний інтерес.

Дисципліни для вивчення
за програмами Інституту сертифікованих фрахтових брокерів:

"Introduction to Shipping", "Shipping Business", "Legal Principles of Shipping Business", "Economics of Sea Transport and International Trade": "Dry Cargo Chartering", "Tanker Chartering", "Ship Operations and Management", "Liner Trades", Ship Sale and Purchase ", Port Agency", Logistics and Multi-modal Transport "," Port and Terminal Management "," Offshore Support Industry "," Shipping Law "," Marine Insurance "," Shipping Finance "

Іспити з усіх дисциплін зазначених програм проводяться в Одеському національному морському університеті з періодичністю два рази на рік, що дозволяє студентам самостійно визначати найбільш підходящий для них графік здачі іспитів.

Успішне складання іспитів і отримання відповідного сертифікату за програмою Professional Qualification Examination (Професійний кваліфікаційний іспит) забезпечує членство в Інституті сертифікованих фрахтових брокерів, підтверджене сертифікатом.

    Сертифікати Інституту сертифікованих фрахтових брокерів і членство в даному інституті забезпечують наступне:
  • Дозволяють увійти в світову морську еліту;
  • Підвищують професійний рейтинг;
  • Дозволяють придбати і розширити бізнес-зв'язку в морській транспортній сфері, а саме, дає можливість отримати ділові контакти з більш, ніж 3500 фізичними і більш, ніж 120 юридичними членами «ICS»;
  • Підвищують шанси в успішному працевлаштуванні як в Україні, так і за кордоном.

Крім того, членство в Інституті забезпечує доступ до спеціалізованої професійної літератури, статистичної інформації, а також можливість входження в 60 афілійованих клубів в 28 країнах світу.

Дистанційне навчання в Інституті сертифікованих фрахтових брокерів дає унікальну можливість отримати Британське морську освіту англійською мовою без витрат на проживання, проїзд тощо!

Всю необхідну інформацію про навчання в Інституті дистанційного навчання Інституту сертифікованих фрахтових брокерів можна отримати за телефонами:

(+38) 050 333 1856

(+38) 067 939 2245

або по електронній пошті

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Марков Валерій Вадимович,

Директор Інституту дистанційного навчання,

к.т.н., професор, доктор транспорту,

академік ТАУ, FICS, Cs, FIMarEST, MNI

Наверх

background