​​

​​

17 серпня 2021 року ректором ОНМУ Сергієм Руденком було проведено робочу зустріч з керівником регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) в місті Одеса Раймондсом Дечманісом.

​​

На зустрічі були присутні керівник регіонального представництва КМЄС в Одесі Раймондс Дейчманіс; радник/ тренер з питань належного врядування Мартінс Толс; ректор ОНМУ професор Сергій Руденко; завідувач кафедри Цивільного та трудового права ОНМУ професор Сергій Кузніченко.

​​

КМЄС є відомою організацією де працюють провідні експерти в галузі права. Консультативна місія з 2014 року надає стратегічну консультацію та практичну підтримку, щоб зробити сектор цивільної безпеки України ефективним, дієвим, прозорішим та таким, що користується довірою громадян. В рамках своєї місії КМЄС проводить роботу щодо запрошення експертів-юристів з провідних європейських університетів для викладання окремих юридичних дисциплін в закладах вищої освіти України.

Результатом зустрічі стало досягнення попередньої домовленості щодо залучення експертів КМЄС до викладання навчальних курсів студентам ОНМУ.

Наверх

background