26 листопада 2021 року відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «ПРАВНИК» у вигляді бінарного заняття із запрошенням спікерів – суддів Київського районного суду м. Одеси Петренка Володимира Сергійовича та Куриленко Оксани Михайлівни.

Судді на практичних прикладах розказали студентам особливості ведення цивільних справ у суді зосереджуючи їх увагу на правильному використанні норм матеріального права в цивільних процесуальних відносинах.

У другій частині зустрічі студенти мали можливість задати суддям питання з огляду на проблемні питання застосування в суді цивільного законодавства. Судді наголосили, що запрошують наших студентів до подальшого співпрацювання у Центрі первинної юридичної допомоги як волонтерів.

Керівники гуртка доц. О.М. Борщевська та ст. викладач О.М. Іванова наголосили, що студенти бажають прийняти участь у проведенні модельної справи на базі Київського районного суду м. Одеси і судді цілком підтримали цю пропозицію.

Дякуємо шановним суддям Оксані Михайлівні Куриленко, Володимиру Сергійовичу Петренку та помічнику голови Київського районного суду м. Одеси Карагіоз Ользі Дмитріївні за проведення такої плідної та цікавої зустрічі для членів студентського наукового гуртка «ПРАВНИК» кафедри цивільного і трудового права ОНМУ.

Наверх

background