22 СІЧНЯ 2022 РОКУ
БУЛА ПРОВЕДЕНА ВІДКРИТА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА
на 2 курсі 2 групи спеціальності ПРАВО
НН МГІ
куратор:
ст. викладач кафедри цивільного і трудового права
О.М. Іванова
з запрошенням до участі
к.ю.н. доцента кафедри цивільного і трудового права
О.М. Борщевської

    На порядку денному висвітлювалася низка питань святкового та поточного характеру, а саме:
  • Святкування дня соборності України.
  • Підведення підсумків зимової сесії
  • Про обрання вибіркових дисциплін
  • Про проходження навчальної практики.
  • Ознайомлення з наказом ректора ОНМУ «Про правила поведінки і безпеки на залізничному транспорті» від 18.01.2022 року №1-орг
  • Виступила куратор групи ст. викладач О.М. Іванова, яка привітала студентів зі святом СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ та нагадала історію виникнення свята. До розмови долучилася запрошена на відкриту кураторську годину доц. Борщевська О.М. з доповіддю щодо цієї значної події української державності Студенти долучилися до розмови у світлі наведення додаткових фактів, які їм відомі щодо цього свята.

    Надалі були розібрана успішність студентів, зауважена необхідність вибору вибіркових дисциплін, а також умови проходження навчальної практики та критерії її захисту при її завершенні.

    Особливу увагу було приділено питанням правил поведінки і безпеки на залізничному транспорті в світлі наказу ректора ОНМУ від 18.01.2022 року №1-орг. Зауважені небезпеки, які можуть трапитися на залізниці, у разі неуважної, недбалої чи зухвалої поведінки.

    Студенти погодилися, що заходи безпеки, зокрема, на залізниці є дуже важливими для збереження життя та здоров’я кожної людини.

    Наверх

    background