З метою модернізації змісту ОПП "Право" для першого (бакалаврського) рівня спеціальності 081 "Право" учасники робочої групи провели чергову зустріч із представниками студентського самоврядування й студентської спільноти. Зустріч відбулася 16 квітня 2021 р. в онлайн-форматі.

Предметом зустрічі стало обговорення цілей та програмних результатів навчання за ОПП "Право". Представники студентської спільноти 1–4 років навчання, а також одна з випускниць освітньої програми висловили свої думки та пропозиції, які будуть прийняті до відома й враховані у процесі подальшого визначення додаткових компетентностей і результатів навчання у проєкті ОПП.

Серед найбільш вагомих пропозицій, які заслухали всі присутні представники робочої групи з модернізації ОПП "Право", хотілося б відзначити наступні: здобувачка вищої освіти А. Багнюк та випускниця бакалаврату Є. Голубенко (які є членами робочої групи за ОПП) висловили консолідовану думку студентської спільноти щодо додаткових компетентностей, пов'язаних із набуттям та застосуванням знань з транспортного права, морського права, інших галузей права, які забезпечують функціонування морегосподарського комплексу України. Вони наголосили, що здобуття подібних компетентностей сприятиме їхній конкурентоздатності, особливо враховуючи регіональну специфіку.

Наверх

background