03 листопада 2022 року заступник директора Навчально-наукового морського гуманітарного інституту, к.і.н., доцент Осипенко Олександр Валентинович разом з к.ю.н., доцентом кафедри «Цивільного та трудового права» Борщевською Оленою Миколаївною провели онлайн зустріч зі школярами Одеської загальноосвітньої школи №62 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області.

В ході зустрічі Олександр Осипенко ознайомив учнів зі структурою Одеського національного морського університету та його спеціальностями, які майбутні абітурієнти можуть вибрати для подальшого здобуття вищої освіти.

Олена Борщевська в рамках тижня права, який щороку проводить Одеська загальноосвітня школа №62 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області, провела відкриту лекцію за темою «Правове становище громадян України під час воєнного стану в Україні», в ході якої ознайомила учнів та вчителів з основними правами та обов’язками громадян України під час воєнного стану.

Наприкінці, учні та вчителі висловили подяку адміністрації Навчально-наукового морського гуманітарного інституту та його викладачам за проведену зустріч.

Наверх

background