Навіть у надважкий час для нашої країни час через збройну агресію росії в Україні триває освітній процес та вдосконалюються освітньо-професійні програми здобувачів вищої освіти враховуючи виклики часів.

Так, 4 квітня 2022 року, дирекцію НН МГІ відвідала Слідчий другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Одесі) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві майор ДБР О. Д. Малиновська - випускниця юридичного факультету ОНМУ 2011 року та нині наш роботодавець за освітньо-професійною програмою зі спеціальності 081 Право.

Її пропозиції щодо удосконалення ОПП зі спеціальності 081 Право стосувалися вдосконалення навчального матеріалу з дисциплін «Кримінальне процесуальне право» та «Криміналістика» в світлі додання тем щодо порядку та особливостей розслідування військових злочинів, що є наразі досить актуальним.

Під час зустрічі було обговорено також ряд питань щодо залучення в подальшому випускників спеціальності 081 Право до роботи в слідчих органах з огляду на їх професійні якості та успішність під час навчання.

Нажаль, через військовий стан, наші зустрічі наочно мають проходити у досить вузькому колі НПП, але всі зауваження та пропозиції роботодавців ми завжди приймаємо у будь який спосіб (листування, опитування, зустрічі тощо)

Дякуємо, шановній пані Олександрі за зустріч та пропозиції, незважаючи на завантаженість та напруженість її роботи, адже зараз та після перемоги України нашій країні будуть конче необхідні фахівці високої кваліфікації задля боротьби зі злочинністю та для розбудови правової держави.

Слава Україні!

Наверх

background