Колектив кафедри «Цивільного та трудового права» вітає з Днем народження доцента, кандидата юридичних наук, доцента кафедри «Цивільного та трудового право», члена міжнародних та національних науково-дослідницьких програм, автора більше 150 наукових, навчально-методичних, навчально-методичних робіт, співавтора наукових видань, професійних українських та міжнародних організацій, й просто гарну та чудову людину - Пузанову Галину Йосипівну!!!

Про Галину Йосипівну можливо говорити безліч добрих слів. ЇЇ енергія, оптимізм, глибокі знання, вміння знаходити вихід з найскладніших ситуацій вражають. У Галини Йосипівни завжди можна знайти підтримку, отримати в скрутну хвилину допомогу.

Її енергія, постійне прагнення самовдосконалення спрямовують розвиватися не лише університет, а й колектив та здобувачів вищої освіти.

Ми, Галино Йосипівно, неодноразово переконувалися в тому, що Ви – не лише чудовий викладач, а й чуйна людина, талановитий організатор.

Ваша фантазія та невичерпна енергія не тільки підвищують усім настрій, а й дарують великий заряд бадьорості та масу вражень.

Галина Йосипівна, від щирого серця бажаємо, щоб Ви завжди залишалися сильною, надійною та оптимістичною.

Бажаємо безперервного потоку ідей, завжди правильно підібраних слів, багато шанувальників вашого таланту! Барвистих вражень, чудового самопочуття та величезного благополуччя, сімейного добробуту, успіхів в досягненні цілей!

Наверх

background