Згідно плану проведення бінарних лекцій 03.04.2023р. здобувачі 4 курсу денної форми навчання «Право» з навчальної дисципліни «Регулювання нотаріальної діяльності» (4 пара проводились згідно розкладу занять розміщеному в системі «МКР» (платформи AppStore, PlayMarket) у супроводі ст. викладача кафедри Цивільне та трудове право Іванової О.М. провели лекційне бінарне заняття за участю приватного нотаріуса Одеського міського нотаріального округу Одеської області Іваніщенко С.І. за темою «Нотаріальна діяльність в умовах воєнного часу».

Тема обрана у відповідності з навчальним планом та розглядом здобувачами навчальної теми «Зміни у законодавстві України, стосовно нотаріальної діяльності». Лектором був проведений аналіз змін законодавства з 24 лютого 2022 року по теперішній час.

Бінарне лекційне заняття проходило на дистанційній платформі ZOOM в зв’язку з введенням воєнного стану в Україні через повномасштабне вторгнення рф.

У бінарній лекції взяли участь: завідувачка кафедри ЦіТП Кузніченко О.В.,ст.. викладач кафедри ЦіТП Беніцька А.А., заступник директора ННМГІ по виховній роботі Фесан М., представник деканату ННМГІ Іваніщенко О.

Наверх

background