02 травня 2023 року
заступник відповідального секретаря Приймальної комісії
Одеського національного морського університету
к.ю.н, доцент, завідувачка кафедри кримінального і адміністративного права
ОЛЬГА ОЛЕГІВНА КУКШИНОВА
провела захід присвячений профорієнтації випускників щодо вступу в магістратуру

Організація профорієнтаційного заходу була обумовлена великим попитом щодо інформації про вступ до магістратури здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 081 ПРАВО. На захід були запрошені здобувачі денної та заочної форми навчання. На заході було роз’яснено умови вступу до магістратури, деталізовано інформацію щодо ОПП за другім (магістерським) рівнем вищої освіти за спеціальністю 081 Право, освітня програма «Морське право», з якою вони мають можливість ознайомитися.

Ольга Олегівна детально роз’яснила питання щодо реєстрації особистого електронного кабінету вступника, перелічила документи, які потрібно завантажити до кабінету вступника, окреслила приблизний об’єм питань та їх питому вагу, ознайомила з Правилами прийому до Одеського національного морського університету у 2023 році.

Також було наголошено, що умовами вступу на спеціальність 081 Право другий (магістерський) рівень вищої освіти передбачено вступні випробування: ЄВІ (Єдиний вступний іспит), який складається з двох частин: ТЗНК – тест загальної навчальної компетентності; ІМ – іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська на вибір вступника) та ЄФВВ (Єдине фахове вступне випробування): Право, до якого включаються питання з 8 базових правничих дисциплін Конституційне право України; Адміністративне право України; Цивільне право України; Цивільне процесуальне право України; Кримінальне право України; Кримінальне процесуальне право України; Міжнародне публічне право; Міжнародний захист прав людини. При цьому зараховуються бали ЄВІ та ЄФВВ 2023 року.

Завдяки цій зустрічі здобувачі мали можливість задати питання, які їх цікавлять та побажати один одному зустрітися в наступному році знов, але вже у статусі магістрантів.

Такі зустрічі сприяють формуванню у здобувачів вищої освіти цілеспрямованого професійного росту, прагнення вступати до магістратури у рідному навчальному закладі, бо вони завжди відчувають опікування адміністрації навчального закладу та всього професорсько-викладацького складу їх професійною долею, оскільки дружня атмосфера до здобувачів сприяє розвитку їх фахових компетенцій та навичок.

Також Одеський національний морський університет завжди радий вступникам з інших навчальних закладів, які виявили бажання навчатися в магістратурі за спеціальністю 081 Право освітня програма «Морське право» в нашому закладі вищої освіти.

ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО МАГІСТРАТУРИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 081 ПРАВО освітня програма «МОРСЬКЕ ПРАВО»!
У НАС ПРОФЕСІЙНО, ЗАТИШНО ТА НЕ ШТОРМИТЬ!
Наверх

background