У період з 28 по 30 травня 2023 року в ОНМУ була проведена 76-а професорсько-викладацька науково-технічна конференція, присвячена Дню науки України. Професорсько-викладацький склад кафедри Практичної психології прийняв активну участь у роботі секції «Теорії та методології практичної психології». На секції було представлено доповіді, що відображають сучасний стан психології, як науки. Розглянуто основні напрямки практичної психології. Актуалізовано питання сучасного стану проблеми психологічного здоров'я особистості.

Розглянуто основні напрями практичної психології у роботі з різними групами українського суспільства. З урахуванням поданих доповідей, за підсумками проведеної конференції, можна зробити висновки, про значний внесок, зроблений професорсько-викладацьким колективом кафедри Практичної психології ОНМУ, у вирішенні зазначених проблем.

У роботі конференції взяли активну участь усі співробітники кафедри Практичної психології. Значну увагу в роботі конференції було приділено тематиці Держ. бюджетної НДР «Стресогенність у сучасному суспільстві», що проводиться кафедрою.

На конференції були також розглянуті питання національно-патріотичного виховання студентів, у процесі вивчення предметів соціально-гуманітарного циклу, у вищих навчальних закладах.

Підготовлено до публікації тези з основних напрямків роботи секції ПСИХОЛОГІЇ. Основні результати конференції буде впроваджено у навчальний процес, також вони увійдуть до звіту по Держ. бюджетної НДР кафедри Практичної психології.

Наверх

background