11.08.2023 року о 13:00 відбулася зустріч із здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти перед початком виробничої практики.
Організатори зустрічі: к.ю.н. доцент Допілка В.О., к.ю.н. доцент, завідувачка кафедри «Цивільного та трудового права» Кузніченко О.В.
    В ході зустрічі були обговорені наступні питання:
  1. Терміни практики та особливості виробничої практики у здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
  2. Основні документи практиканта та особливості їх заповнення
  3. Питання, які стосуються підготовки до нового навчального року у здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти.

На зустрічі зі здобувачами керівниками практики від університету було повідомлено, що виробнича практика для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти буде відбуватися у два етапи: перший етап у період з 14.08.2023 року по 27.08.2023 року, другий етап у період з 11.09.2023 року по 12.11.2023 року. Перед початком проходження практики здобувачі мають забрати в університеті направлення на практику, а також путівку практиканта.

Також на засіданні здобувачі розглянули детально ще раз Програму практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, організатори зауважили щодо правильного оформленням звітної документації, а також особливості захисту результатів виробничої практики.

Здобувачам було роз'яснено, що на здобувачів, які проходять практику на підприємстві (організації, установі), поширюється законодавство України про працю та правила внутрішнього трудового розпорядку підприємства (організації, установи). Практикант під час роботи на виробництві має можливість вивчити реальні ситуації та перевірити отримані під час навчання знання. Він може самостійно приймати рішення, обґрунтовуючи правильність своїх висновків перед керівником практики. Майбутній спеціаліст навчається субординації, роботі в колективі, отримує навички професійного спілкування.

Керівники практики Кузніченко О.В., Допілка В.О. від університету щиро побажали здобувачам гарного настрою при проходженні практики, а також зазначили про необхідність освоєння нових знань на місцях практики на установах, організаціях, підприємствах юридичної сфери. Здобувачі були щиро задоволенні отриманою інформацією, а також наповнились впевненістю в успішному проходженні виробничої практики.

Наверх

background