24 листопада в рамках спільної роботи стейкхолдерів освітньо-професійної програми "Морське право" та здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 081 Право було проведено майстер-клас з використання іноземної морської термінології в практичній діяльності юристів в сфері морегосподарського комплексу.

На зустрічі були присутні академічна спільнота кафедри Приватно-правових дисциплін та морського права, старший викладач кафедри Професійної англійської мови Логінова Лілія Володимирівна, здобувачі другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 081 Право та стейкхолдер ОПП "Морське право" Вікторія РИБАЛЬЧЕНКО.

В ході зустрічі здобувачі мали змогу ознайомитися з типовими видами договорів у сфері морегосподарського комплексу, а також звернули увагу на необхідність правильного трактування морських термінів у кожному з видів договорів. Протягом зустрічі усі присутні були дуже задоволені запропонованим форматом зустрічі, а також задавали багато питань, які стосуються особливостей використання іноземної мови у роботі юриста у сфері морського права.

Дуже дякуємо стейкхолдеру ОПП "Морське право"Вікторії РИБАЛЬЧЕНКО за те, що поділилася своїм практичним досвідом у складанні документів у сфері морегосподарського комплексу, а також за можливість в реальному часі прийняти участь у такому цікавому форматі майстер-класу. Також дуже вдячні усім присутнім за участь у запропонованому заході та за активність на майстер-класі. З нетерпінням очікуємо на подальшу співпрацю здобувачів та стейкхолдерів.

Наверх

background