24 листопада в рамках підготовки здобувачів 2 курсу другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 081 Право до Єдиного державного кваліфікаційного іспиту, який відбудеться 30 листопада, було проведено консультаційну зустріч з дисциплін "Трудове право України", "Цивільне право України" та "Цивільне процесуальне право України".

Завідувачка кафедри Приватно-правових дисциплін і морського права Кузніченко Оксана Валеріївна та к.ю.н. доцент кафедри Приватно-правових дисциплін та морського права Мирза Світлана Степанівна провели спільну консультацію для здобувачів в форматі питання-відповідь. Дуже цікавим був розбір проблемних моментів з вищезазначених галузей права, які виникли у здобувачів в ході апробації ЄДКІ, яке відбувається 28 вересня.

Розгляд фабул задач з ЄДКІ, які містили в собі декілька галузей права, допомогли здобувачам зрозуміти тісний зв'язок між галузями та необхідність всебічного аналізу кожного питання ЄДКІ через призму практики та теорії.

Дякуємо здобувачам та викладачам кафедри Приватно-правових дисциплін та морського права за змістовну та корисну консультаційну зустріч. Бажаємо нашим здобувачам якнайкраще скласти Єдиний державний кваліфікаційний іспит та здобути омріяну кваліфікацію магістра права.

Наверх

background