07-08.12.2023 року відбулася зустріч із здобувачами першого (бакалаврського рівня) вищої освіти перед початком навчальної та виробничої практики спеціальності 081 Право.

Організаторами зустрічі були керівники практики завідувачка кафедри Приватно-правових дисциплін та морського права Кузніченко О.В., професор кафедри Беніцький А.С., доцент кафедри Громенко Ю.О.

На зустрічі, під час конференції було обговорено усі організаційні моменти щодо практики та надано для вибору список усіх баз практики. Здобувачі активно задавали питання, які їх цікавили та отримали розгорнуті відповіді від керівників практики.

На засіданні було запропоновано ознайомитися з Наскрізною програмою практики для здобувачів першого (бакалаврського рівня) вищої освіти зі спеціальності 081 Право. Кузніченко О.В. зазначила, що в зв’язку з прийняттям нового Стандарту вищої освіти України зі спеціальності 081 «Право» галузі знань 08 «Право» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, від 20.07.2022 р. № 644 (зі змінами) - обсяг кредитів ЄКТС, необхідний для здобуття ступеня вищої освіти бакалавра права при проходження практики повинен бути обов’язковим в обсязі не менше 5 кредитів ЄКТС або в судах, або в системі прокуратури, або адвокатури.

Було обговорено питання про правильне оформлення звітної документації, а також особливості захисту результатів практики.

Керівники практики від кафедри побажали здобувачам успіху при проходженні практики, а також нагадали про необхідність освоєння нових знань на місцях практики в установах, організаціях, підприємствах юридичної сфери, тому що усі види практик готують майбутніх спеціалістів до самостійного виконання обов’язків на першій посаді, де вони працюватимуть. Здобувачі були щиро задоволенні отриманою інформацією, яка їм допоможе у проходженні практики, а також наповнились впевненістю в успішному проходженні практики.

Наверх

background