03 грудня 2021 року відбулося чергове засідання робочої групи освітньо-професійної програми Морське право для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 081 Право на якому були присутні гарант ОПП Морське право Кулієв А.Ю., директор ННМГІ Самойловська В.П. та представники трьох правничих кафедр Одеського національного морського університету: кафедри Цивільного та трудового права, кафедри Кримінального та адміністративного права та кафедри Морського права.

На засіданні обговорювалися питання удосконалення та прийняття освітньо-професійної програми Морське право для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 081 Право на 2022 рік набору.

В ході зустрічі було оновлено список вибіркових компонентів відповідно до актуальності та необхідності в теперішній роботі юриста морегосподарського комплексу.

Дякуємо усім присутнім за участь в обговоренні та досягненні консенсусу, а також за досягнення спільної мети - прийнятті освітньо-професійної програми Морське право для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 081 Право.

Наверх

background