27 жовтня 2022 р. в рамках спільної роботи стейкхолдерів та робочої групи освітньо-професійної програми Морське право для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 081 Право було здійснено зустріч між гарантом ОПП Морське право к.ю.н. доцентом Допілкою В.О., завідувачкою кафедри Цивільного та трудового права Кузніченко О.В. та стейкхолдером ОПП Морське право, к.ю.н., суддею Луганського апеляційного суду Кострицьким В.В.

В ході зустрічі були обговорені важливі питання удосконалення освітньо-професійної програми «Морське право» в Одеському національному морському університеті. Однією з важливих тез зустрічі було збільшення кількість занять, які б викладалися юристами-практиками у певних видах юридичної роботи, а також залучення до викладання викладачів-практиків, у яких наявний науковий студень у відповідній галузі науки не нижче кандидата наук та/або PhD філософії.

Також, однією з пропозицій удосконалення освітньо-професійної програми було проведення правових дисциплін іноземною мовою, у зв’язку з євроінтеграційними процесами в Україні.

Дякуємо стейкхолдеру ОПП Морське право к.ю.н. судді Луганського апеляційного суду Кострицькому В.В. за плідну зустріч з гарантом та представниками робочої групи , а також за усі зауваження та пропозиції!

Наверх

background