07 листопада 2023 р. в рамках спільної роботи стейкхолдерів та робочої групи освітньо-професійної програми Морське право для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 081 Право було здійснено чергову зустріч між гарантом ОПП Морське право к.ю.н. доцентом Допілкою В.О., завідувачкою кафедри Приватно-правових дисциплін та морського права Кузніченко О.В. та стейкхолдером ОПП Морське право, к.ю.н., суддею Одеського апеляційного суду Кострицьким В.В.

В ході зустрічі були обговорені важливі питання:
1. Розгляд проекту ОПП Морське право для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 081 Право на 2023 рік навчання
2. Надання рекомендацій щодо вдосконалення ОПП Морське право
3. Підписання рецензії від стейкхолдера Кострицького В.В. на ОПП Морське право

Після детального вивчення та аналізу проекту ОПП Морське право для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 081 Право стейкхолдер Кострицький В.В. запропонував не зменшувати обсяг кредитів ЄКТС в ОК9 «Актуальні проблеми адміністративного права та адміністративного судочинства» з 4-х до 3-х, вважаючи, що ця освітня компонента є важливою для вивчення на другому (магістерському) рівні вищої освіти. Також стейкхолдер зазначив важливість вивчення усіх освітніх компонентів загального циклу у зв'язку зі специфікою завдань, які були винесені на ЄДКІ у 2023 році.

Дякуємо стейкхолдеру ОПП Морське право к.ю.н. судді Одеського апеляційного суду Кострицькому В.В. за плідну співпрацю з нашою робочою групою , а також за усі пропозиції, які неодмінно будуть враховані!

Наверх

background