18 вересня 2023 року відбувся захід, що відкрив новий навчальний рік для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 081 Право.

Перший етап об'єднав заняття та кураторську годину, під час якої студенти ознайомилися із основними аспектами освітньо-професійної програми "Морське право". Здобувачі отримали інформацію про структуру освітньої програми, освітні компоненти, академічну доброчесність, вибіркові дисципліни та інші важливі аспекти навчального процесу.

Також на зустрічі здобувачів було ознайомлено з постійно діючим гуртком, де здобувачі матимуть змогу виступати з цікавими доповідями.

Також здобувачі долучились до обговорення Положення про студентське самоврядування ОНМУ, Положення про врегулювання конфліктниї ситуацій в ОНМУ та кодекс студентської етики ОНМУ.

Другим етапом зустрічі було висвітленням важливого моменту - обрання старости та заступника старости відповідно до Положення про студентське самоврядування. За результатами голосування 100% голосів отримала досвідчена  Староста академічної групи Балута Віта, а Заступником старости стала наша неперевершена Амина Хутак.

Це подія позначила старт нового студентського самоврядування вже на другому магістерському рівні вищої освіти, об'єднавши всю студентську спільноту в єдиної команди.

Бажаємо обраним представникам успіхів та спільного плідного шляху в процесу навчання на другому магістерському рівні вищої освіти спеціальності 081 Право!

Наверх

background