12 грудня 2023 року здобувачі 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право» ННМГІ ОНМУ, під керівництвом завідувачки кафедри ППДМП Кузніченко О.В. та гаранта ОПП "Морське право" Допілки В.О. відвідали Одеський апеляційний суд у супроводі головуючого судді, стейкхолдера ОПП "Морське право" Кострицького В.В.

В рамках зустрічі було проведено бінарне заняття з дисциплін "Цивільне процесуальне право" на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти та дисципліни "Актуальні проблеми цивільного право та цивільного процесу" на другому (магістерському) рівні вищої освіти.

На бінарному занятті здобувачам була проведена екскурсія Одеським апеляційним судом, надана можливість поспілкуватися з представниками суду, бути присутніми під час проведення судових засідань (головуючий суддя - Кострицький В.В.).

Завдяки цьому заходу, здобувачі ознайомилися з процедурою прийняття та реєстрацією документів, що надходять до суду; з процесом введення справ та винесення постанов суддями апеляційної інстанції.

Щиро дякуємо за нагоду взяти участь у бінарному занятті під час судового засідання, а також дуже вдячні за можливість відвідати Одеський апеляційний суд та познайомитися з роботою апарату суду!

Наверх

background