В рамках спільної праці представників членів ради студентського самоврядування та робочої групи освітньо-професійної програми "Морське право" на другому (магістерському) рівні вищої освіти спеціальності 081 Право було проведено чергову зустріч академічної спільноти кафедри Приватно-правових дисциплін та морського права, голови та заступника голови ради студентського самоврядування Навчально-наукового морського гуманітарного інституту, а такої голови ради студентського самоврядування Одеського національного морського університету.

На зустрічі були обговорені важливі питання участі здобувачів в розробці освітньо-професійної програми "Морське право", а також розглянуті пропозиції здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 081 Право в удосконаленні освітнього процесу на спеціальності.

Усі учасники плідно попрацювали на зустрічі та отримали багато задоволення від живої зустрічі представників ради студентського самоврядування та академічної спільноти кафедри Приватно-правових дисциплін та морського права. Дякуємо усім за участь!

Наверх

background