Одеський національний морський університет 16 грудня 2023 р., відчинив свої двері для своїх потенційних абітурієнтів, учнів випускних класів шкіл Одеського регіону.

Керівництво університету, у складі проректора з науково-педагогічної роботи О. М ШУМИЛО та директорів Навчально-наукових інститутів, надало школярам та їхнім батькам необхідну докладну інформацію про факультети, спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка бакалаврів та магістрів, та ознайомило їх з умовами вступу до університету

Особливий інтерес у школярів був викликаний до спеціальностей Навчально-наукового морського гуманітарного інституту ОНМУ, про які докладно поінформувала присутніх заступник директора ННМГІ, М.В. Фесан.

Для всіх присутніх на Дні відкритих дверей завідувачем кафедри Соціальних та гуманітарних дисциплін, доц. О. В. Осипенко було організовано та проведено, ознайомлювальну екскурсію, в ході якої потенційні абітурієнти ознайомилися з навчальними корпусами, лабораторіями, спортзалом, музеєм та студентським містечком, в якому, завдяки позанавчальній діяльності університету, з інтересом та захопленням, проходять студентські роки українською молоді, якій пощастило стати студентами ОНМУ.

Наверх

background