​​

​​

15 грудня відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка "Молодий правник", який створений на базі кафедри Приватно-правових дисциплін та морського права Одеського національного морського університету. Була присутня академічна спільнота: завідувачка кафедри Оксана Кузніченко, доцент кафедри Вячеслав Допілка, доцент кафедри Ігор Горбаньов, ст. викладачі Ірина Данилова, Ольга Іванова та Алла Пальченко, голова самоврядування ОНМУ Ярослава Архірєєва.

​​

Засідання мало на меті підведення підсумків наукової діяльності здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 081 Право під керівництвом викладачів кафедри Приватно-правових дисциплін та морського права за перший семестр 2023 навчального року.

​​

За результатами, за 1 семестр, наші молоді науковці прийняли участь майже у 20 міжнародних конференціях, де опублікували тези та отримали сертифікати. За їх участі опубліковані статті у наукових журналах (Ільченко М., Осипенко О., Яківчук А.,Заснов І., Богданова М. та інші).

​​

Після підведення підсумків наукові керівники побажали здобувачам наснаги у подальших дослідженнях у галузі юриспруденції, а викладачі в свою чергу допоможуть в реалізації проектів здобувачів.

Також на засіданні гуртка усі присутні привітали з завершенням навчання здобувачів другого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 081 Право та зазначили на подальшу плідну співпрацю з вже випускниками.

Дякуємо усім присутнім за участь в науковому житті Одеського національного морського університету у цьому семестрі, бажаємо сил та енергії на нові здобутки на науковому полі, а також бажаємо усім мирного та щасливого Нового року!

​​

​​

​​

​​

Наверх

background