​​

​​

30 січня 2024 року, відбувся творчий вечір кандидата медичних наук, доцента кафедри «Практична психологія» ОНМУ Віктора Анатолійовича Пахмурного у бібліотеці №2 імені Костянтина Паустовського з нагоди 70-ліття. На заході автор представив нову збірку «Постекзистенціалізм», декламував вірші на військову тему, глибокі психологічні аспекти життя та актуальні проблеми сучасного суспільства. Автора підтримала студентська молодь ОНМУ, професійні музиканти, вокалісти та однодумці!

​​

Доцент Пахмурний Віктор Анатолійович є одним із провідних викладачів кафедри «Практична психологія». Розробив декілька оригінальних курсів: "Основи пропедевтики психічних захворювань", "Основи клінічної психології", "Основи дефектології" ,"Основи патопсихології" та ряд інших. Брав активну участь у розробці Освітньо-професійної програми спеціальності «053. Психологія» - «Практична психологія в морегосподарської галузі» першого бакалаврського рівня.

​​

Віктор Анатолійович є активним організатором баз практики для студентів спеціальності «053. Психологія». Особисто контролює заключення договорів між ОНМУ та міськими Клінічними базами для проходження практики студентами спеціальності 053. Психологія.

​​

Доц. Пахмурний В.А. є активною медійною особистістю, часто виступає на Одеському телебаченні, бере участь у передачах, в яких обговорюються питання психічного здоров'я населення, в рамках яких систематично рекламує можливість вступу на спеціальності ОНМУ, зокрема на спеціальність «053. Психологія», активно виконує кураторську та просвітницьку, видає збірки поезії та є прикладом спортивного довголіття та здорового способу життя для студентів ОНМУ.

​​

​​

​​

​​

Наверх

background