​​

​​

Щиро вітаємо канд. псих. наук, доцентку кафедри «Практична психологія морегосподарської галузі» Людмилу Іванівну Котляр з важливим і достойним здобутком! Пані Людмила, рішенням журі щорічного конкурсу на краще видання, яке отримало визнання серед наукової та освітянської спільноти за період з 2021 по 2023 роки, визнана Лауреатом 2-ї премії конкурсу «Краще видання року».

​​

Конкурс проводила ГО «Національна Академія Наук Вищої Освіти України» у листопаді 2023 року. Авторська монографія науковиці «Теорія і практика прокрастинації державних службовців у професійній діяльності» (м. Миколаїв, 2022), присвячена одній із актуальних проблем сучасності – схильності людини відкладати неприємні завдання на потім, тяжіння до справ, що приносять більше задоволення або швидший результат.

​​

Інноваційні висновки й узагальнення монографічного дослідження психологині знаходять широке застосування в навчальному процесі, у підготовці майбутніх фахівців, які студіюють освітню спеціальність 053 «Практична психологія морегосподарської галузі». Бажаємо лавреатці успіхів, натхнення і міцного здоров’я на багато років!!!

​​

​​

Наверх

background