Задля забезпечення високого наукового рівня викладання навчальних дисциплін та забезпечення якості освітньо-професійних програм бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти спеціальності 081 «Право» викладачі кафедри приватно-правових дисциплін і морського права ОНМУ систематично підвищують свою кваліфікацію відповідно до профілю дисциплін кафедри.

Впродовж 19-22 лютого 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри, а саме, завідувачка кафедри Оксана Кузніченко і доцентка кафедри Юлія Громенко взяли участь у позаплановому підвищенні кваліфікації – циклі вебінарів «Від ідеї до публікації», організованому компанією «Наукові публікації». Цикл вебінарів складався з чотирьох тематичних блоків, зокрема, «Написання наукової статті», «Всі правила оформлення статті», «Google Scholar: Навички науковця цифрової епохи» і «Бренд науковця в академічному середовищі». В чотирьохденному онлайн-курсі організатори поєднали лекції та воркшопи, що дозволило закріпити отримані знання у сфері наукометрії. За підсумками навчання отримано сертифікати міжнародного зразка обсягом 1 кредит ECTS.

Протягом 27-29 лютого 2024 року українською агенцією «UGEN» був організований проєкт «Uni-Biz Bridge» на тему «Сучасний викладач», до якого доєдналися представники кафедри приватно-правових дисциплін і морського права: Оксана Кузніченко і Юлія Громенко. На воркшопах від компаній-роботодавців (EY, KPMG, SoftServe, Genesis, Deloitte, PwC, Хлібпром) науково-педагогічні працівники дізналися про нові методики та підходи бізнес-освіти, а також розвинули власні софт-скіли.

«Як сформувати особистий бренд викладача», «Work & Study: популярний тренд чи реальне рішення для розвитку талантів?», «Постановка цілей: інструменти та підходи», «Стресостійкість – базова компетенція сучасного викладача», «Діджитал-помічники в підготовці та під час занять зі студентами», «Тайм-менеджмент: інструменти, пріоритети, планування» – тематика воркшопів, які щовечора упродовж трьох днів опановували учасники підвищення кваліфікації. Після успішного складання тестування отримано сертифікати обсягом 12 академічних годин.

Набуті знання та навички будуть обов’язково впроваджені в освітній процес за дисциплінами кафедри.

Сертифікати

Наверх

background