1 квітня 2024 року була проведена в дистанційному режимі бінарна лекція для здобувачів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право» Навчально-наукового морського гуманітарного інституту ОНМУ, з навчальної вибіркової дисципліни «Нотаріальна діяльність» за темою «Посвідчення права власності та права спадкування нерухомості на тимчасово окупованій території» за участю приватного нотаріуса Одеського міського нотаріального округу Одеської області Іваніщенко Світлани Іванівни та випускниці магістратури спеціальності 081 Право ОНМУ 2023 року, юрисконсульта приватного нотаріуса Осипенко Оксани Володимирівни у супроводі ст. викладача кафедри ППДМП Іванової О.М.

Здобувачі отримали найновішу інформацію стосовно нотаріальної діяльності під час воєнного стану, особливості проведення нотаріальних дій з майном, що знаходиться на тимчасово окупованій території України або на території ведення інтенсивних бойових дій.

На завершення лекції здобувачі отримали запрошення на відвідування робочого місця нотаріуса то придбання практичних навичок формування справ.

Вважаємо, що проведення такої лекції допоможе їм у визначенні з майбутньою професійною спеціалізацією, допоможе закріпити теоретичні знання набуті в процесі опанування нотаріального права та буде початком плідної співпраці з нашими випускниками-магістрами. На завершення лекції здобувачі подякували Іваніщенко С.І. та Осипенко О.В. за цікаву лекцію.

Наверх

background