23 серпня 2024 р. працівники кафедри приватно-правових дисциплін і морського права Навчально-наукового морського гуманітарного інституту Одеського національного морського університету, адвокати Андрій Беніцький та Павло Синицин прийняли участь у Форумі з кримінального права та процесу імені Й.Л. Бронза, який було організовано Радою адвокатів Одеської області
23 серпня 2024 р. за ініціативи Ради адвокатів Одеської області проведено Форум з кримінального права та процесу імені Й.Л. Бронза. Учасниками форуму звернено увагу на законодавчі зміни у кримінально-процесуальному законодавстві; розглянуто проблеми функціонування інституту адвокатури в умовах воєнного стану; обговорили питання оцінки допустимості доказів, отриманих у результаті проведення НСРД, окремі питання оцінки доказів за критерієм допустимості у кримінальних провадженнях у практиці Верховного Суду тощо.
Серед спікерів на форумі були судді Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду, апеляційної палати Вищого антикорупційного суду, а також суддя ad hoc Європейського суду з прав людини. В обговоренні актуальних проблем кримінального права та процесу прийняли участь адвокати, представники органів прокуратури України, Національної поліції України, закладів вищої освіти та ін.

Наверх

background