Стандарт вищої освіти 242 "Туризм"

Туристичний та готельно-ресторанний бізнес, 2024

Освітня програма на бакалаврському рівні: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес, 2023

Освітня програма на бакалаврському рівні: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес, 2022

Освітня програма на бакалаврському рівні: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес, 2021

Освітня програма на бакалаврському рівні: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес, 2020

Увага!!! Зауваження, пропозиції та рекомендації щодо вдосконалення проєкту ОП «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес» на першому (бакалаврському) рівні, надсилати за електронною адресою:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Іванов Андрій Миколайович (гарант ОП)
або за телефонами:
068-147-22-02 Іванов Андрій Миколайович (гарант ОП)
097-343-34-77 Савінок Оксана Миколаївна

Рецензії

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Навчальні плани
Рік Денна форма Заочна форма
2020 Навчальний план 2020 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес" Навчальний план 2020 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"
2021 Навчальний план 2021 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес" Навчальний план 2021 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"
2022 Навчальний план 2022 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес" Навчальний план 2022 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"
2023 Навчальний план 2023 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес" Навчальний план 2023 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Каталог вибіркових дисциплін за ОП ТГРБ

СИЛЛАБУСИ
основних компонентів освітньо-професійної програми
«Туристичний та готельно-ресторанний бізнес»
спеціальності 242 «Туризм та рекреація»
галузі знань 24 «Сфера обслуговування» першого (бакалаврського рівня)
Назва ОК Силабус
Історія України +
Математика +
Професійна безпека та здоров'я людини в туризмі +
Філософія +
Англійська мова +
Правознавство +
Українська мова (за проф. спрямуванням) +
Екологічна свідомість у туризмі +
Політологія та соціологія +
Психологія +
Друга іноземна мова +
Друга іноземна мова (6, 7 семестр) +
Географія туризму (ТК) +
Основи туризмознавства +
Культура спілкування та ділова етитка +
Рекреалогія та РКС +
Кухні народів світу +
Введення до фаху +
Інфраструктура МтаРТ +
ОХ на МРК +
Маркетинг і менеджмент в туризмі +
Реклама та PR в туризмі +
Організація екскурсійної діяльності +
Професійна англійська мова (3, 4 семестри) +
Професійна англійська мова (5, 6 семестри) +
Організація анімаційної діяльності +
Регіональна економіка туризму +
Сервісологія +
Туроперейтинг +
Організація ресторанного бізнесу +
Економіка підприємства туристичного бізнесу +
Організація готельного бізнесу +
Барна справа +
Правове регулювання туристичної діяльності +
Інформаційні технології в туризмі та ГРБ +
Організація морських та річкових подорожей +
Облік та аудит в туризмі +
Організація підприємницької діяльності в туризмі +
Міжнародні стандарти індустрії гостинності +
Методичні рекомендації до проходження навчальної практики +
Методичні рекомендації до навчально-виробничої практики +
Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики +
Методичні рекомендації до Атестаційного екзамену +
СИЛЛАБУСИ
вибіркових компонентів освітньо-професійної програми
«Туристичний та готельно-ресторанний бізнес»
дисциплін професійного спрямуванняv спеціальності 242 «Туризм і рекреація»
галузі знань 24 «Сфера обслуговування» першого (бакалаврського рівня)
Назва ОК Силлабус
Активний туризм +
Спортивно-оздоровчий туризм +
Діяльність самодіяльних туристичних організацій +
Туристичне краєзнавство +
Туристичні ресурси України +
Об'єкти ЮНЕСКО +
Етика та етикет у сфері гостинності +
Аксесуарний сервіс на підприємствах гостинності +
Міжкультурні комунікації в сфері гостинності +
Основи морського бізнесу +
Системи управління якістю в туризмі +
Мотивація та стимулювання в бізнесі +
Інвестиційний менеджмент +
Фінансовий менеджмент +
Стратегія бізнесу +
Організація обслуговування в готелях та туристичних комплексах +
Технологія обслуговування в готелях та туристичних комплексах +
Глобальні мережі бронювання +
Управління персоналом +
Управління підприємствами харчування на морських та річкових суднах +
Організація та технологія обслуговування на морських та річкових суднах +
Організація виставкової діяльності +
Івент-туризм +
Організація масових заходів в туризмі та ГРБ +
Туристична логістика +
Управління витратами в логістиці +
Основи морського туристичного бізнесу +
Дипломатична та консульська служба +
Формальності в туризмі +
Міжнародні туристичні організації +
Ціноутворення в туризмі +
Ціноутворення в ГРБ +
Бізнес-аналітика та оцінка ризиків +

Методичні рекомендації для студентів

Спеціальність 242 "Туризм"

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА»

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо написання, правил оформлення і порядку захисту кваліфікаційної роботи

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження та підготовки звіту з навчально-виробничої практики

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ з наскрізної практики

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження та підготовки звіту з переддипломної практики

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо підготовки до атестаційного екзамену

Спеціальність 242 "Туризм і рекреація"

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА»

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з дисципліни "Організація морських та річкових подорожей"

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо написання, правил оформлення і порядку захисту кваліфікаційної роботи

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ по навчальній практиці

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження та підготовки звіту з навчально-виробничої практики

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ з наскрізної практики

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження та підготовки звіту з переддипломної практики

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо підготовки до атестаційного екзамену

Наукова робота студентів

Наказ на призначення керівника проблемної групи (2023)

Список учасників проблемної групи 2023-2024 н.р.

План роботи проблемної групи на 2023-2024 н.р

Наукова проблемна група туристичних досліджень (2022-2023)

Положення про наукову проблемну групу туристичних досліджень (2019-2020)

Наукові роботи студентів

Анімація в туризмі_2022-2023 н.р.

Винний тур_2022-2023 н.р.

Промисловий туризм_2022-2023 н.р.

Тафальні парки_2021-2022 н.р.

Харчування на лайнері_2021-2022 н.р.

Положення про гурток Фортуна

Наказ про призначення керівника гуртка Фортуна

План роботи наукового гуртка "Фортуна" на 2022-2023 н.р.

План роботи наукового гуртка "Фортуна" на 2023-2024 н.р.

Список учасників наукового гуртка "Фортуна" на 2022-2023 н.р.

Звіт щодо роботи наукового гуртка "Фортуна" за 2022-2023 н.р.

Список учасників наукового гуртка "Фортуна" на 2023-2024 н.р.

СПИСОК УЧАСТНИКІВ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242-ТУРИЗМ 2020-2021 н.р.

СПИСОК УЧАСТНИКІВ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242-ТУРИЗМ 2021-2022 н.р.

СПИСОК УЧАСТНИКІВ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242-ТУРИЗМ 2022-2023 н.р.

ПЛАН РОБОТИ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242-ТУРИЗМ на 2019-2020 навчальний рік

ПЛАН РОБОТИ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242-ТУРИЗМ на 2020-2021 навчальний рік

ПЛАН РОБОТИ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242-ТУРИЗМ на 2021-2022 навчальний рік

ПЛАН РОБОТИ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242-ТУРИЗМ на 2022-2023 навчальний рік

ЗВІТ щодо РОБОТИ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242-ТУРИЗМ за 1 семестр 2023-2024 н.р.

Перелік публікацій студентів

Наказ про призначення керівника наукової проблемної групи туристичних досліджень

(Михайлова Ю.В.)

Наказ про призначення керівника наукової проблемної групи туристичних досліджень (Балджи М.Д,)

Дистанційна освіта

Відомості про самооцінювання ОП Туристичний та готельно-ресторанний бізнес за першим (бакалаврським) рівнем

ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 242 Туризм і рекреація освітньо-професійної програми «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес» (ID у ЄДЕБО 40691) за першим рівнем вищої освіти

Наверх