Стандарт вищої освіти 242 "Туризм"

Освітня програма на бакалаврському рівні: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес, 2023

Освітня програма на бакалаврському рівні: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес, 2022

Освітня програма на бакалаврському рівні: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес, 2021

Освітня програма на бакалаврському рівні: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес, 2020

Увага!!! Зауваження, пропозиції та рекомендації щодо вдосконалення проєкту ОП «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес» на першому (бакалаврському) рівні, надсилати за електронною адресою:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Іванов Андрій Миколайович (гарант ОП)
або за телефонами:
068-147-22-02 Іванов Андрій Миколайович (гарант ОП)
097-343-34-77 Савінок Оксана Миколаївна

Рецензії

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Рецензія-відгук на ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Навчальні плани
Рік Денна форма Заочна форма
2020 Навчальний план 2020 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес" Навчальний план 2020 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"
2021 Навчальний план 2021 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес" Навчальний план 2021 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"
2022 Навчальний план 2022 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес" Навчальний план 2022 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"
2023 Навчальний план 2023 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес" Навчальний план 2023 спеціальності 242 Туризм ОП "Туристичний та готельно-ресторанний бізнес"

Каталог вибіркових дисциплін за ОП ТГРБ

СИЛЛАБУСИ
вибіркових компонентів освітньо-професійної програми
«Туристичний та готельно-ресторанний бізнес»
дисциплін професійного спрямуванняv спеціальності 242 «Туризм»
галузі знань 22 «Сфера обслуговування» першого (бакалаврського рівня)
Назва ОК Силлабус
Активний туризм +
Спортивно-оздоровчий туризм +
Спортивно-оздоровчий туризм +
Діяльність самодіяльних туристичних організацій +
Туристичне краєзнавство +
Туристичні ресурси України +
Об'єкти ЮНЕСКО +
Етика та етикет у сфері гостинності +
Аксесуарний сервіс на підприємствах гостинності +
Міжкультурні комунікації в сфері гостинності +
Основи морського бізнесу +
Системи управління якістю в туризмі +
Мотивація та стимулювання в бізнесі +
Інвестиційний менеджмент +
Фінансовий менеджмент +
Страгегія бізнесу +
Організація обслуговування в готелях та туристичних комплексах +
Технологія обслуговування в готелях та туристичних комплексах +
Глобальні мережі бронювання +
Управління персоналом +
Управління підприємствами харчування на морських та річкових суднах +
Організація виставкової діяльності +
Івент-туризм +
Організація масових заходів в туризмі та ГРБ +
Туристична логістика +
Управління витратами в логістиці +
Основи морського туристичного бізнесу +
Дипломатична та консульська служба +
Формальності в туризмі +
Міжнародні туристичні організації +
Ціноутворення в туризмі +
Ціноутворення в ГРБ +
Бізнес-аналітика та оцінка ризиків +

Анкета для опитування академічної спільноти

Анкета для опитування здобувачів вищої освіти

Анкети для опитування здобувачів вищої освіти

Дистанційна освіта

Наверх