УДК 338.48:338.46

Ф 18

Авторський колектив: М.Д. Балджи, В.О. Дергачов, А.М. Іванов, С.В. Мельников, В.О. Однолько, В.Д. Олійник, О.Г. Пустовіт, І.В. Савельєва, В.Ф. Семенов

Колективна монографія сформована на підставі багаторічного наукового дослідження, яке проводиться на кафедрі «Підприємництво та туризм» Одеського національного морського університету.

Колективна монографія містить теоретичні та прикладні напрацювання окремих факторальних складових з розвитку морського і готельно-ресторанного бізнесу: теорія та технологія сфери послуг; індустрії гостинності, як основи розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу; особливості трансформації світової туристичної індустрії та круїзного судноплавства; напрямки впровадження інформаційних систем і технологій в туристичному бізнесі; вплив інфраструктури туризму на формування турпродукту; особливості сучасного управління сферою туризму; елементи прояву гостинності; детермінанти розвитку сфери послуг. Призначена для науковців, викладачів, аспірантів, студентів та всіх зацікавлених.

Факторальні складові розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу

Наука

Menu
Наверх

background