8 червня 2023 року відбувалася регіональна зустріч Рад молодих вчених Одещини. Цьогоріч захід було проведено в новому форматі - значну увагу приділено обговоренню можливостей і викликів у діяльності рад молодих вчених та молодих вчених зокрема, з урахуванням регіонального аспекту.

Привітала молодих вчених нашого регіону Таїса Абозіна – заступник директора департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації. Голова Ради молодих вчених Міністерства освіти і науки України Олеся Ващук у своїй промові зазначила проблеми, пов'язані з підтримкою наукової та науково-технічної діяльності в країні та наголосила на важливості впроваджень та масштабувань наукових розробок.

Голова Ради молодих вчених при Одеській обласній державній адміністрації Наталя Маслій доповіла про роботу ради в умовах воєнного стану. Окремої уваги було приділено питанню волонтерства.

Одеський національний морський університет представила Голова ради аспірантів, докторантів і молодих вчених Наталя Ремзіна, яка під час круглого столу розповіла про особливості діяльності ради, плани роботи, можливості та виклики сьогодення.

Наука

Menu
Наверх

background