В Одеському національному морському університеті 17 листопада 2016 року о 13:30 в актовій залі відбудеться вистава «Ромео і Джульєтта» за мотивами трагедії Вільяма Шекспіра (переклад Б. Пастернака)

Вхід благодійний. Зібрані кошти будуть передані до Одеського дитячого будинку-інтернату для дітей-інвалідів (вул. Макаренка, 20).

З моменту написання та перших сценічних постановок найвідомішої трагедії Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта» минуло не одне століття. Попри це, історія кохання юних веронців залишається однією з найулюбленіших у світі серед читачів і глядачів та з часом не втрачає своєї актуальності й краси, як і у 1595 році. Відома всьому світу історія про кровну ворожнечу двох родин, про кохання і смерть двох їх дітей за понад чотири століття існування придбала масштаб вселенської величі любові й ненависті, пробачення і каяття. Світ постійно змінюється, але людські відносини і пристрасті, кохання і смерть, описані Вільямом Шекспіром, – ні. Отже, ця вистава – про сучасних людей, про нашу країну, про той світ, що всіх нас оточує і в якому ми живемо.

Класична трагедія Вільяма Шекспіра стала для творчого колективу приводом для осмислення сьогодення. Сподіваємось, глядач не раз відчує себе свідком вічних конфліктів, трагічних і безглуздих. Але все ж головне – кохання молодих сердець та гра молодих акторів, яка вносить сучасну енергетику молодого завзяття, лірики й трагізму в колізії сюжету.

Ролі виконують учасники Театрального гуртка ОНМУ – студенти 4 групи 1 курсу факультету Економіки та управління ОНМУ: Юлія Білінська, Аліна Деменчук, Марія Колесникова, Наталя Кулініч, Анастасія Медведьова, Дар’я Мельник, Родіон Мойсюк, Андрій Науменко, Єлизавета Панова, Костянтин Родіонов, Поліна Савицька, Анастасія Чугуєва. Технічну підтримку вистави здійснюють: Юлія Малик і Сергій Терновой.

Керівник Театрального гуртка ОНМУ – доцент кафедри українознавства, історико-правових та мовних дисциплін В. В. Левченко.

Наш анонс

Навчально-науковий інститут морського бізнесу

Menu
Наверх

background