08 травня о 12:00 в ауд. 116 Одеського національного морського університету була проведена зустріч з представниками компанії MSC Crewing Services Ukraine.

В рамках зустрічі обговорювалися питання стажування та перспективи працевлаштування студентів Навчально-наукового інституту морського бізнесу в сфері круїзних перевезень.

Спікерами зустрічі виступили:

Бундюк Руслан Анатолійович - директор крюїнгової компанії MSC Crewing Services Ukraine.

Супрун Наталія Михайлівна - інспектор пасажирського відділу MSC Crewing Services Ukraine.

Стецюк Марія Олегівна - відділ HR MSC Crewing Services Ukraine.

Представниками MSC Crewing Services Ukraine була підготовлена цікава презентація, в процесі якої студенти познайомилися з перспективною, прибутковою та цікавою професією. В ході бесіди студенти дізналися про специфіку роботи на пасажирських суднах, тонкощі оформлення документів і сучасних вимогах до претендентів, а також про переваги роботи в компанії.

В результаті зустрічі представники компанії MSC Crewing Services Ukraine отримали можливість залучити майбутніх потенційних кваліфікованих фахівців, а студенти дізналися про круїзну індустрію зсередини, отримали мотивацію вчитися та діяти вже в процесі навчання, а також визначили орієнтири для досягнення.

Висловлюємо глибоку і щиру подяку нашим гостям, співробітникам і студентам, які брали участь у заході, та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

Навчально-науковий інститут морського бізнесу

Menu
Наверх

background