На минулому тижні 19-22 лютого в рамках підготовки стажування для студентів спеціальності «Туризм» був організований ряд зустрічей з представниками двох турецьких готелів Kamelya Collection K Club і Queen's Park Tekirova Resort & Spa.

Під час цього візиту Одеським національним морським університетом укладено договір про співпрацю з компанією Tayga Group, яка з 2006 року займається наданням послуг у сфері набору іноземного персоналу, також в 2015 році отримала державну ліцензію як агентство з працевлаштування в сфері туризму.

В рамках зустрічі гостями з Туреччини були підготовлені презентаційні ролики про роботу готелів. В ході бесіди студенти дізналися про вимоги та умови проходження практики, умови проживання співробітників готелів, а також про умови оплати, тому що всі студенти, що проходять стажування, будуть отримувати щомісячну заробітну плату.

Спікерами зустрічі виступили:

Музаффер Сезгін – директор із зарубіжних операцій компанії Tayga Group;

Ерхан Акин Дерелі – директор F&B департаменту готелю Kamelya Collection K Club;

Омер Тутум – асистент директора департаменту анімації готелю Kamelya Collection K Club;

Хасан Танриверді – представник готелю Queen's Park Tekirova Resort & Spa.

В результаті зустрічі студенти дізналися про туристичну індустрію Туреччини зсередини, отримали мотивацію вчитися і діяти вже в процесі навчання, а головне – практично всі, хто пройшов пряму співбесіду під час зустрічей, прийняті на стажування і вже цієї весни відправляться підкорювати нові горизонти.

Висловлюємо глибоку і щиру подяку нашим гостям і співробітникам! А студентам бажаємо удачі, успішного і плідного проходження практики!

Навчально-науковий інститут морського бізнесу

Menu
Наверх

background