У ОНМУ стартував соціально-освітній проект під назвою «Випускник Водного першокурснику: що б я сказав собі в 17» для студентів спеціальності «Транспортні Технології (на морському і річковому транспорті)».

Ідея цього проекту полягає в тому, щоб випускники нашого університету, які досягли певних висот у житті і професії, поділилися своїм досвідом з молодим поколінням, з ще юними, але вже такими цілеспрямованими нашими студентами; розповіли про те, що дало їм навчання у Водному; що допомогло їм досягти кар'єрних успіхів на професійній ниві і що б вони сказали і порадили собі самим 17-річним, враховуючи свої сьогоднішні досягнення, накопичені знання і досвід. Роздуми на цю теми були цікавими, як спікерам, так і першокурсникам.

Відкриття заходу відбулося 28 травня і було проведено в форматі круглого столу. Дякуємо колегам і керівництву Інституту морського бізнесу, які підтримали ідею і взяли активну участь в організації проекту (Світлана Онищенко, Олена Кирилова, Майя САМОЙЛІВСЬКИЙ, Русанова Світлана, Ірина Іванова).

Зустріч пройшла динамічно, цікаво і, що немало важливо, душевно. Висловлюємо величезну подяку спікерам за приділений нам час, за небайдужість до Водного і його студентів і, звичайно, за надихаючі розповіді (Олександр Геврек, Sergey Shuga, Dmytryy Mayevskyy, Mykhaylo Tsurkan)! Ми всі в захоплення від Ваших виступів!

У наступному навчальному році ми плануємо продовжувати подібні зустрічі і соціально-освітні проекти. Передбачаються різні формати їх проведення: поодинокі виступи гостей, майстер-класи, тренінги, лекції, семінари, виставки та ін. Тому сподіваємося на подальшу співпрацю з представниками всіх сфер морського бізнесу і запрошуємо до участі всіх бажаючих випускників Водного! Давайте разом готувати висококласних і конкурентноспроможних фахівців для транспортної галузі України!

Навчально-науковий інститут морського бізнесу

Menu
Наверх

background