​​

Хлопчики та дівчатка, а також їхні батьки, про Водний мою розповідь почути не хочете?

Усім привіт! Мене звати Костянтин Родіонов, я закінчив бакалаврат за спеціальністю 076 і наразі продовжую навчання вже в магістратурі.

Отже, чому я обрав саме ОНМУ? Тому що гладіолус) Моє рішення було абсолютно спонтанним. Ніхто з мого близького кола не закінчував цей університет. Єдина інформація, якою я володів - "вчитися у Водному вважається престижно".

Тепер трохи про спеціальність 076. Тут вибір був усвідомленим, мене зачепила і назва, і перелік дисциплін, і подальші перспективи.

    Мій випуск є першопрохідцем у цьому напрямку. Що можна сказати, підбиваючи підсумки цих 5 років:
  1. Я жодного разу не пошкодував про свій вибір.
  2. Величезним плюсом вважаю молодий, активний і творчий викладацький склад нашої кафедри. Тут дійсно люблять свою роботу і завжди діляться свіжою, актуальною інформацією.
  3. Велика частина пар проходить у форматі діалогу, а не академічного начитування тексту. Нас вчили думати, аналізувати, розвивати критичне мислення і робити висновки.
  4. Будь-яка активність вітається і заохочується. Зацікавленість - найкраща нагорода за викладацьку працю.
  5. До студентів ставляться з повагою і розумінням. За весь цей час мені жодного разу не відмовили в консультації і не послали в бібліотеку.
  6. Я отримав знання з різних дисциплін, які можна між собою комбінувати, доповнювати та аналізувати. Для студентів, які цікавляться науковою діяльністю, це буде гарною підмогою.

А тепер трохи про яскраве студентське життя)

Не все зводиться до навчання. За ці 5 років я побував на цікавих зустрічах із керівниками провідних компаній у морській, торговельній та логістичній галузі. Взяв участь у клубі дебатів і проєкті University Challenge. Побував на екскурсії в Одеському, Південному та Чорноморському портах. Протягом 3 років грав на сцені ОНМУ в арт-трупі "Ліра". Встиг кілька разів з'їздити студентською групою до Львова і навіть побувати в автобусному турі Європою.

Це далеко не весь перелік того, чим займаються наші студенти в проміжках між парами. Заняття знайдеться на будь-який смак: спортивні змагання, наукові конференції, шахові турніри, фотовиставки, творчі конкурси, волонтерство, походи та багато-багато іншого.

Робіть правильний вибір!
І ласкаво просимо в сім'ю!

Наверх