​​

​​

Вітаю, шановні абітурієнти! У 2023 році мені пощастило отримати диплом бакалавра в ОНМУ за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

​​

Незважаючи на тяжкі пандемічні умови та початок повномасштабної війни, викладацький склад кафедри відмінно справляється з організацією навчального процесу та надає змогу отримувати вищу освіту на достойному рівні.

​​

За 4 роки навчання я отримала величезний багаж знань, який 100% допомагатиме мені на моєму карʼєрному шляху. Усі дисципліни на даній спеціальності були дуже цікаві, і, слід зауважити, що програма містить велику кількість профільних предметів, які починаються вже з першого курсу. Протягом усіх років навчання викладачі знаходили підхід до кожного, завжди допомагали, робили пари цікавими та творчими. Мені дуже сподобалось, що при навчанні на даній спеціальності, ми завжди створювали різноманітні проєкти, розробляли стратегії, виконували цікаві домашні завдання та підходили творчо до поставлених завдань. Саме такий спосіб навчання допоміг з перших семестрів виховати у мені справжнього управлінця та здобути спеціальних навичок у сфері підприємництва.

​​

Я дуже рада, що обрала саме цю спеціальність і ВНЗ, адже, слухаючи історії студентів з інших університетів, я завжди розуміла, що мої 4 роки навчання дійсно були цікаві, а знання, які були отримані, безцінні!

​​

Звертаючись до майбутніх абітурієнтів, я хочу сказати, що спеціальність 076 - це дійсно найкраще рішення у виборі майбутнього шляху, адже саме тут ви зможете отримати актуальні знання та рухатись в ногу з часом!

Наверх