​​

​​

Соня Макарова пройшла цікавий шлях в Одеському національному морському університеті. Спочатку закінчила бакалавріат за спеціальністю 242 "Туризм", на якій зацікавилась специфікою морського бізнесу, та вирішили поступати в магістратуру на спеціальність 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність".

​​

Успішно закінчивши освітню програму "Підприємницька діяльність на морському транспорті", Соня продовжила навчання в Університеті Пірея (Греція).

​​

"Я свідомо вирішила продовжити навчання специфіки морської справи, судноплавного бізнесу в громадянському університеті в Піреї, але продовжую підтримувати тісні зв'язки з Одеським Водном. Крім того, я працюю в крюїнговій компанії, та використовую знання та навички, що отримала в Одеському національному морському університеті. Морський бізнес є перспективною галуззю в багатьох країнах світу. Тому дуже цікавим та корисним є навчання на освітніх програмах "Бізнес на морському транспорті" та "Підприємницька діяльність на морському транспорту", що реалізуються в ОНМУ."

Наверх