​​

Я, Катерина Карбан, в 2023 році закінчила бакалаврат та магістратуру Одеського національного морського університету за спеціальністю «Підприємництво та торгівля».

Вступила до морського університету, тому що мене приваблювали перспективи робити кар'єру в морському бізнесі. Підготовка за унікальною освітньо-професійною програмою «Бізнес на морському транспорті» на даній спеціальності дозволяє після отримання диплому працювати в судноплавному, портовому, агентському, транспортно-експедиторському та крюїнговому бізнесі.

​​

За роки навчання опанувала такі важливі дисципліни як: Підприємництво (комерційне, соціальне, інноваційне, фінансове), Консалтинг, Менеджмент, Маркетинг, Бізнес і стартапи, Торги та контракти, Міжнародна інвестиційна діяльність, Логістика, Бізнес-аналітика та багато інших.

​​

Після завершення 3 курсу я пройшла виробничу практику в транспортно-логістичній компанії з подальшим працевлаштуванням. Після отримання диплома бакалавра мій вибір був тільки за магістратурою зі спеціальності «Підприємництво та торгівля» в ОНМУ.

​​

В університеті є потужний спортивний центр, працює студентський клуб, за роки навчання проводились Дні Талантів Водного, квести, брейн-рінги та інші цікаві заходи. ​​

Якщо мрієте про цікаве студентське життя та успішну кар'єру в морському бізнесі, вступайте до Одеського морського національного університету на спеціальність "Підприємництво та торгівля"

​​

Бажаю зробити правильний вибір!

Наверх