04 листопада 2022 року співвласниця та CEO української мережі USUPSO та О!SОМЕ, експерт з розвитку рітейла, спікер на профільних конференціях, бізнес- консультант в галузі рітейл та зовнішньо-економічної діяльності
МАРІАННА САМСОНОВА провела відкриту лекцію
за темою «ОСНОВИ КАТЕГОРІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ»
за підтримкою кафедри підприємництва та туризму.

Здобувачі вищої освіти на рівні бакалаврату освітніх програм «Бізнес на морському транспорті», «Підприємництво», на рівні магістратури освітньої програми «Підприємницька діяльність на морському транспорті» та на рівні Phd освітньої програми «Підприємницька діяльність на водному транспорті» з зацікавленістю пізнали, що таке категорійний менеджмент, його бізнес-переваги, механізм реалізації та особливості для рітейлу в Україні. Окрема увага була приділена значущості логістики для сучасного бізнесу.

Професійна подача матеріалу, бізнес-кейси компанії – все це не залишило байдужими та викликало багато питань від студентів, аспірантів та викладачів Одеського національного морського університету.

Кафедра підприємництва та туризму висловлює подяку Маріанні Самсоновій та бажає завоювати ще більшу частку ринку з такою ж легкістю, як була завойована увага аудиторії.

Наверх